Onze persoonlijkheid. Ons verhaal.

Almaco is een familiebedrijf, opgestart in 1989, met als missie kwalitatief hoogstaand maatwerk te produceren, waarbij de klant centraal staat. Een succesformule, want ondertussen zet de tweede generatie de groei probleemloos verder, dankzij een continu investering in machines, medewerkers, opleidingen en innovatieve producten. Hierdoor zijn wij in staat om de absolute top in hoogstaand maatwerk te realiseren.

In 2015 werd de productie verhuisd naar Barvaux s/O, regio Durbuy, in België. Hier werd er ook geïnvesteerd in een nieuw pand met toonzaal. Diezelfde periode is ook de nieuwe CNC gestuurde productielijn voor het vervaardigen van maatkasten opgestart. Deze lijn is uniek, daar ze op alle momenten aanpasbaar is en dus niet gebonden is aan standaard maten, maar toch de voordelen kan bieden van computer aangestuurde productie.

Ondertussen is ons team sterk gegroeid, met verschillende specialisten die klaar staan om u te helpen in uw regio. Almaco is actief in heel België en Groothertogdom Luxemburg.

Ons atelier

Ons atelier is recent verhuisd naar Barvaux s/o, in een volledig nieuw industriepand met toonzaal. Bovendien is er geïnvesteerd in een hypermodern machinepark, voor zowel de verwerking van plaatmateriaal als massief hout, Solid Surface materialen en een spuitcabine voor hoogwaardig lakwerk.

ONS TEAM, gedreven door passie;

Ludo Cornelis

Oprichter en zaakvoerder, Goudmijn aan technische kennis en meesterlijke houtbewerker

Marijke Serrien

Mede-oprichter en zaakvoerder, meer dan 30 jaar ervaring in ontwerp en uitvoering, contactpersoon regio Wallonië & Groothertogdom Luxemburg

Joris Cornelis

Zaakvoerder, specialist CNC productie & Solid Surface bewerking

Sofie Bruyneel

Kei in ontwerpen en projectopvolging, jouw contactpersoon voor, tijdens en na oplevering. Regio Vlaanderen & Brussel